Съкрушеният треньор на Италия Роберто Манчини трудно намери думи след "най-голямото разочарование"


Съкрушеният треньор на Италия Роберто Манчини трудно намери думи след "най-голямото разочарование"
Снимка: Getty Images

1632 0

Изненадващо или не, европейският шампион Италия ще пропусне второ поредно световно първенство по футбол, след като късно снощи загуби 1/2-финалния бараж от Северна Македония и то у дома си. След края на срещата старши треньорът на "Скуадра адзура" Роберто Манчини заяви, че това поражение е най-голямото разочарование в кариерата му:

"Много съжалявам за момчетата. Те са страхотни и благодарение на тях този тим има бъдеще. Триумфът през юли беше най-хубавият момент в кариерата ми, но тази загуба е най-голямото ми разочарование. Във футбола понякога се случват такива невероятни работи. Направихме всичко възможно да спечелим, но не се получи. Трудно ми е да говоря в този момент", бяха първите думи на италианския специалист.

"Спечелването на Европейското първенство бе заслужено, играхме добре, но късметът, който бе с нас през миналото лято, днес ни обърна гръб. Доминирахме в квалификационната ни група, имахме две възможности да си гарантираме първото място и беше достатъчно да използваме поне едната от тях, но не се получи".

"В момента разочарованието е твърде голямо, за да мисля за моето бъдеще. Нека мине известно време", добави още съкрушеният треньор на Италия.

Вижте още: Гарет Бейл "превъртя играта", Уелс близо до Световното

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички