Бивш играч на Германия: Англия ще е най-лесният опонент до момента за нас на Европейското първенство


Бивш играч на Германия: Англия ще е най-лесният опонент до момента за нас на Европейското първенство
Снимка: Getty Images/Guliver

1211 0

Бившият национал на Германия Щефан Ефенберг говори преди предстоящия двубой за Бундестима срещу Англия от осминафиналите на Европейското първенство по футбол. Ефенберг подчерта, че до момента работата на момчетата на Йоахим Льов е подценена, както и че "трите лъва" са най-лесният опонент за отбора на този турнир.

"Мисля, че Англия ще е нашият най-лесен опонент до момента. В групата имахме световния шампион Франция, европейския шампион Португалия и Унгария - едни изключително трудни съперници. Оцеляхме. Англичаните все още не са имали особено влияние в турнира, атаката, която за тях е отличителна, изобщо не се е отличила до момента.

Така че съм сигурен, че ще спечелим мача. Напрежението е върху Англия. Играеш у дома. Дори и да става въпрос за млад отбор, от него се очаква да спечели трофея" - заяви Ефенберг. "Трите лъва" и Бундестима играят във вторник, 29 юни, от 19:00 часа българско време. А какво заяви Гарет Саутгейт преди мача с Германия?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички