Коментарът, който целият футболен свят чакаше - Кристиано Роналдо с първи думи след отпадането от Евро 2020


Коментарът, който целият футболен свят чакаше - Кристиано Роналдо с първи думи след отпадането от Евро 2020
Снимка: Getty Images

18542 0

Звездата на световния футбол Кристиано Роналдо използва профила си в една от социалните мрежи, за да благодари на португалските фенове за оказаната подкрепа по време на Евро 2020!

Мнението на Роналдо се чакаше с голям интерес както от неговите фенове, така и от неговите недоброжелатели. Португалецът не успя да блесне в 1/8-финалния мач срещу Белгия и остана на кота 109 гола за "мореплавателите", като по този начин не успя да подобри постижението на Али Даеи и да излезе еднолично на върха в тази класация.

CR7 бе видимо недоволен в края на мача срещу "червените дяволи" и демонстративно захвърли на два пъти капитанската си лента, а единият път дори я и подритна. В друг любопитен момент, уловен от камерите, Роналдо бе чут да оправдава злополучния за него изход от срещата с липсата на късмет.

Именно затова футболните фенове по света очакваха гневна публикация от 36-годишния играч, но вместо това той демонстрира, че емоциите са отминали и постъпи мъжки, поздравявайки белгийския отбор за победата:

"Не постигнахме резултата, който искахме и не съумяхме да изпълним желаната цел. Все пак сме горди от представянето си. Дадохме всичко от себе си, за да защитим трофея си и резултатите в групата показаха, че все още можем да носим много радост на португалците. Нашите фенове бяха неуморни в подкрепата към тима от началото до края. Заради тях тичахме и се борихме, за да оправдаем доверието, което те ни гласуваха".

"Оказа се невъзможно да постигнем това, което всички искахме, но все пак им благодарим искрено. Поздравления за отбора на Белгия. Пожелаваме успех на всички продължаващи в шампионата състави. Ние пък ще се завърнем още по-силни. Давай, Португалия!", гласи текста на публикацията на Роналдо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички