Барселона - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме реванша в Купата на Краля?


Барселона - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме реванша в Купата на Краля?
Снимка: GettyImages

22061 0

Барселона посреща Реал Мадрид в поредното издание на Ел Класико през сезона. Двата испански гранда се изправят един срещу друг в мач-реванш от полуфиналите в турнира за Купата на Краля.

В първата среща на „Сантяго Бернабеу“ каталунците излъгаха съперника и спечелиха с минималното 1:0. Момчетата на Шави Ернадес стигнаха до аванс след автогол на Едер Милитао през първата част. Реваншът започва в 22:00 часа българско време.

Барселона е рекордьор по отличия от надпреварата - 31, като за последно триумфира през 2021 година, побеждавайки Атлетик Билбао на финала. Реал не е печелил съревнованието от 2014-а насам, когато надви в спора за трофея именно каталунците с 2:1.

"Кралският клуб" няма да може да разчита единствено на Ферлан Менди за сблъсъка, след като Карло Анчелоти потвърди, че Антонио Рюдигер е на разположение за срещата.

Барселона на свой ред ще бъде без четирима основни футболисти в лицето на Педри, Усман Дембеле, Френки де Йонг и Андреас Кристенсен.

Двубоят Барселона - Реал Мадрид ще бъде излъчен по редица чуждестранни канали, но няма да бъде излъчен по българска телевизия. Ще можете да следите развоя на Ел Класико НА ЖИВО в Sportlive.bg.

А ето кой е първият финалист в Купата на Краля.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички