Шави предупреди футболистите си - очаква ги 'футболна война' срещу Реал Мадрид


Шави предупреди футболистите си - очаква ги 'футболна война' срещу Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

2854 0

Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, предупреди своите играчи, че Реал Мадрид ще пристигне на "Камп Ноу" настроен за 'футболна война'. Утре, 5 април, каталунците са домакини на "белия балет" в мач-реванш от 1/2-финалите за Купата на Краля, след като спечелиха първия сблъсък на "Бернабеу" с 1:0.

"Това, че сме спечелили последните три "Ел Класико"-та, не означава нищо - утре ни чака нова футболна война. Те ще искат да си отмъстят, ще дойдат тук ранени, защото загубиха последните три мача срещу нас", обясни Шави на пресконференцията си преди двубоя и уточни, че тимът на Карло Анчелоти все още е фаворит за класиране на финала:

"Реал идва утре на наш терен и може да ни победи безапелационно - способен е на това срещу всеки един отбор. Те притежават огромен опит, свикнали са да правят обрати. За мен те продължават да бъдат фаворити за класиране на финала. Бяхме по-добри в мачовете за първенство и в Суперкупата, но не и в първия двубой за Купата", призна той и допълни:

"Очаквам агресивен Реал Мадрид, който иска да вземе топката от нас и да ни пресира. Трябва да демонстрираме много характер утре, за да държим топката под наш контрол".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Анчелоти преди реванша с Барселона: Изпълнени сме с увереност, ще направим всичко по силите си!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички