"Като дете": Реакцията на Азар, когато разбира, че ще играе за Реал - ето колко значи за него (ВИДЕО)


"Като дете": Реакцията на Азар, когато разбира, че ще играе за Реал - ето колко значи за него (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3086 0

Лицето на Еден Азар буквално "грейна", когато разба, че ще влезе в игра за Реал Мадрид в последния двубой на тима. Белгийският нападател, който премина в "кралския клуб" през 2019 година, играе много рядко и има едва 74 мача за клубния си тим, откакто е на "Сантяго Бернабеу".

Винисиус Жуниор, Родриго Гоеш, Федерико Валверде - всички те са предпочитани от Карло Анчелоти и това сериозно ограничава игровото време за бившата звезда на Челси.

Въпреки това в неделя (02.04) Азар получи своя шанс за изява. Той се появи в игра в 65-ата минута, като замени Карим Бензема. Това се случи при резултат 4:0, а три от попаденията бяха дело именно на французина. Другият гол бе на Родриго.

Азар игра в Ла Лига за първи път от над 200 дни

Бразилецът видя друго своя попадение отменено до края, но Марко Асенсио и Лукас Васкес се разписаха за разгромното 6:0. Това бе първи мач за Азар в Ла Лига от септември месец насам - преди над 200 дни.

В социалните мрежи все по-голяма популярност набират кадри, на които се вижда как той реагира, когато научава, че ще се появи в игра. Можете да ги видите чрез видеото по-долу в материала.

За "кралския клуб" предстои далеч по-тежък двубой - срещу Барселона за Купата на Краля, след като загуби първата среща с гол разлика. Какво заяви Карло Анчелоти пред Ел Класико?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички