Карло Анчелоти намекна каква ще е голямата му дилема около състава за решаващото "Ел Класико"


Карло Анчелоти намекна каква ще е голямата му дилема около състава за решаващото "Ел Класико"
Снимка: Getty Images

1713 0

В Реал Мадрид са наясно, че трябва да променят подхода си срещу Барселона в сряда, тъй като се стремят да коригират изоставането си от 1:0 за Купата на Краля. "Лос Бланкос" бяха победени в последните си три мача срещу Барселона и отбелязаха само два гола през това време.

В последния си мач мадридчани победиха Валядолид с 6:0, а след мача Карло Анчелоти бе възхитен от нападението на отбора.  "Четиримата в атака се представиха много добре. Те комбинираха много добре, редуваха движения, атакуваха зад линията. Работим върху това, за да имаме мобилност зад тази линия. Карим вкара три гола за седем минути и това означава, че работата, която свърши през почивката, беше много добра.

Какви изненади готви за "Ел Класико"?

Навлизайки в повече подробности за Родриго, Анчелоти намекна, че може би ще му е трудно да остави бразилеца извън игра срещу Барселона. "Родриго е в много добър момент. Много е трудно да се направи съставът за сряда. Това няма да е нормален мач, защото има да наваксваме. Може да е 120-минутен двубой", допълни Анчелоти.

Младият бразилец откри резултата в неделя, а в "Ел Класико" в Ла Лига  именно неговото представяне обърна инерцията в полза на Реал Мадрид. Изглежда малко вероятно Анчелоти да стартира и четиримата нападатели, които използва срещу Валядолид, но предвид ситуацията той може да избере по-атакуващ вариант. Феде Валверде получи почивка срещу Валядолид и макар че това може да означава начало за него в сряда, то Родриго може и да промени плановете. Самият Анчелоти пък призна, че наистина има предложение да поеме бразилския национален отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички