Преди "Ел Класико": Реал Мадрид с 5 пункта преднина пред Барселона


Преди "Ел Класико": Реал Мадрид с 5 пункта преднина пред Барселона
Снимка: GettyImages

7952 0

Вечното съперничество между Барселона и Реал Мадрид е напът да ни предложи цели 4 епизода през настоящата кампания, след като освен мачовете в Ла Лига - те си осигуриха и две срещи на полуфиналите за Купата на Краля. 

И докато "блаугранас" е напът да се превърне в големия победител и в двете надпревари, спрямо Реал Мадрид, то "белияt балет" има добро предимство в любопитна статистика около съперничеството за всички времена в Ла Лига.

Войната на "тройките" в Ла Лига

Оказва се, че играчите на "кралския клуб" са реализирали с 5 хеттрика повече, отколкото тези от "Камп Ноу". Проверка на статистиката се оказа нужна през уикенда, когато Карим Бензема вкара 196-тия хеттрик за Реал Мадрид в рамките на 7 минути.

По този параграф Барселона изостава със своите 191 на втората позиция, докато тройката бива запълнена от Атлетик Билбао със 119. Между четвъртия и петия разликата е съвсем малка - 106 за Атлетико Мадрид срещу 105 за Валенсия. 

Предстоящата битка между Барселона и Реал Мадрид е в сряда, 3-ти април от 22:00 часа българско време и ще може да я проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Вижте дилемата в Реал Мадрид преди "Ел Класико" в сряда!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички