Ал Хилал взима Луис Енрике за треньор, за да привлече Лионел Меси по-лесно


Ал Хилал взима Луис Енрике за треньор, за да привлече Лионел Меси по-лесно
Снимка: Getty Images

2236 0

В Саудитска Арабия цари "футболна лудница" и не се пестят пари за привличане на големи имена. Доказателство е Кристиано Роналдо и неговият ангажимент на стойност 200 милиона евро на година. Клубът на португалеца Ал Насър обаче не е единственият с неограничен бюджет, така че сега съперникът Ал Хилал прави всичко, за да привлече Лионел Меси на своя страна.

Невероятният план на Ал Хилал

Освен с умопомрачително заплащане саудитският гранд е готов да направи треньорска рокада, за да привлече Лионел Меси. Ръководството на тима е готово да вземе на работа Луис Енрике, който дълги години работи с аржентинеца в Барселона и спечели требъл с него на "Камп Ноу" през сезон 2014/15, твърдят испанските медии.

В момента Луис Енрике е свободен агент, а за последно води националния отбор на Испания, но подаде оставка след разочароващото отпадане на тима в осминафиналната фаза на Мондиал 2022 в Катар.

Припомняме, че именно Луис Енрике създаде триото Лионел Меси - Луис Суарес - Неймар в Барселона, което изведе каталунския гранд до редица успехи не само в Испания, но и в Европа.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ПСЖ върна Лео Меси на тренировки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички