Моментът, който обнадежди отново феновете на Барселона за Меси (ВИДЕО)


Моментът, който обнадежди отново феновете на Барселона за Меси (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

3387 0

На специална гала за наградите "Laureus" (Laureus World Sports Academy), които се провеждат в Париж, се случи една от най-нетърпеливо очакваните снимки за феновете на Барселона. Робърт Левандовски и Лионел Меси се срещнаха на честването на тези престижни награди, "създавайки" снимка, която предава вълнение сред феновете на Барселона.

Мечтаната снимка за феновете на Барселона

Аржентинската звезда бе големият фаворит и спечели наградата за най-добър спортист. Категория, за която бяха номинирани още Килиан Мбапе, Стивън Къри, Рафа Надал, Макс Верстапен и Арманд Дуплантис.

От своя страна полският нападател спечели наградата миналата година и присъства лично на церемонията по награждаването, като се възползва от почивните дни, предоставени им от Шави. Меси и Левандовски се очертават през последните няколко сезона като най-добрите нападатели в Европа. Тяхното голмайсторско съперничество даде на футболния свят шанса да се наслади на двама грандиозни играчи с голяма амбиция за голове.

Меси и Левандовски в един отбор?

В социалните мрежи дори се появи видео, като се твърди, че двамата говорят за Барселона. А именно Меси разпитва дали всичко е наред, а неговата съпруга Антонела уточнява, че Левандовски и жена му харесват много Барселона.

В най-голямата надпревара в Европа, Шампионска лига, и двамата играчи направиха представяния за запомняне. Лео Меси е отбелязал 129 гола в този турнир, докато настоящият нападател на Барса има 91 гола в различните издания на Шампионска лига. В настоящия сезон обаче нито Барселона, нито ПСЖ се представи особено добре. Сега полякът и аржентинецът може да се срещнат следващия сезон в Барса, ако Лео Меси най-накрая подпише за каталунския гранд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички