ПСЖ не спази заканата си и върна Лионел Меси на тренировки (СНИМКА)


ПСЖ не спази заканата си и върна Лионел Меси на тренировки (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

2921 0

По всичко личи, че ПСЖ е намалил наложеното наказание на Лионел Меси. По това може да съдим, след като парижкия клуб публикува снимка на аржентинеца как тренира.

Припомняме, че Меси бе отстранен за две седмици, след като реши да замине за Саудитска Арабия, за да изпълни договор за популяризиране на туризма. Това вбеси шефовете на ПСЖ, които не са дали своето разрешние и го изключиха от всички занимания за 14 дни.

ПСЖ не спази заканата си

"Лео Меси отново на тренировка в понеделник сутринта", гласи публикацията на френския шампион.Той пропусна двубоя на тима през изминалия уикенд срещу Троа. Предстои да разберем дали ще е на линия за предстоящата среща.

Няколко дни след наложеното наказание Меси се извини за постъпката си и може това да е оказало влияние за смекчаване на наказанието. 

Резултатите на ПСЖ не са никак задоволителни, като Меси не е всеобщ любимец на феновете. След Световното първенство в Катар няколко пъти бе освиркан от френски привърженици. А мотивът им бе, че не се представя със същия хъс, както за националния тим. След пътуването му до Саудитска Арабия част от феновете дори организираха протести, заради които ПСЖ им наложи забрана да ходят на мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички