Лионел Меси е определил срок, в който ще вземе решение за бъдещето си


Лионел Меси е определил срок, в който ще вземе решение за бъдещето си
Снимка: GettyImages

1712 0

Началото на седмицата на Лионел Меси вероятно е било по-малко хаотично от началото на предишната. Миналия понеделник беше разкрито, че аржентинският капитан е предприел пътуване до Саудитска Арабия, което не е било разрешено от Пари Сен Жермен.

Клубът го наказа с двуседмична изолация, през което време той нямаше да тренира, да играе за или да получава заплащане от клуба. Въпреки това се появиха снимки на бившата звезда на Барселона обратно в тренировка днес (понеделник) след публичното му видео извинение в петък.

Кога Меси ще вземе решение за бъдещето си?

Изглежда, че Меси  се е помирил с ПСЖ, поне до известна степен, но бъдещето му остава под въпрос. Има редица информации, в които се твърди, че той е на ръба да приеме внушителната оферта от 400 милиона евро (440 милиона долара) на сезон от саудитския отбор Ал Хилал. Седемкратният носител на Златната топка обаче все още не е взел финално решение и не е имал никакви напреднали разговори с нито един заинтересован отбор.

Краткосрочната цел на Меси е кристално ясна: да се върне в отбора на ПСЖ и да си осигури титлата в Лига 1 в последните четири мача от кампанията. Едва след като празненствата приключат (ако парижани нямат нови издънки), аржентинецът ще реши къде ще играе след лятото. По-рано медиите в Каталуня разкриха, че Меси вече няма намерение да се връща в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички