Трансферни слухове и новини от последните 24 часа


Трансферни слухове и новини от последните 24 часа
Снимка: Getty Images/Guliver

8641 0

Отборите постепенно започват да се подготвят за новия сезон. Играчите заменят кратката почивка с ново начало на сякаш безкрайния цикъл от тренировки. Треньорите желаят да обиграят състезателите максимално, но на места това е затруднено от постоянния приток от новодошли, които тепърва трябва да свикват с обстановката. Вижте най-интересните и актуални новини и слухове около трансферния прозорец.

- Барселона планира да предложи 100 милиона паунда на Интер за аржентинската звезда Лаутаро Мартинес. "Radio La Red" пише, че каталунците са избрали него пред сънародника му Мауро Икарди.

- Младата звезда на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард е близко до това да подпише нов договор с клуба, информира "ESPN".

- Ювентус няма да приеме сума по-малка от 60 милиона евро за крайния защитник Жоао Кансело. Той е трансферна цел на Манчестър Сити, като "Gazzetta dello Sport" пише, че в най-скоро време ще започнат преговорите между двата тима.

- Ръководството на Ювентус готви обявяването на голямата си придобивка за това лято - Матайс Де Лихт - в понеделник. Повече по темата четете  тук.

- ПСЖ може и да не пусне Неймар да напусне това лято. "Telefoot" пише, че парижани не са готови да се разделят с него през това лято и сделка може да има едва догодина - подробности тук.

- Арсенал, Ливърпул и Манчестър Юнайтед се впускат в битка за младия датски нападател Якоб Бруун. Той впечатли с изявите си в Борусия Дортмунд миналия сезон, а подробности по темата може да видите тук

- "Daily Mail" пише, че ръководството на Кристъл Палас е поставило цена от 100 милиона евро на Вилфред Заха. Той е трансферна цел на Арсенал, а от клуба се надяват да не изгубят още един основен играч, след като вече продадоха Арън Уан-Бисака на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички