Арсенал, Ливърпул и Манчестър Юнайтед в спор за новоизлюпен датски национал


Арсенал, Ливърпул и Манчестър Юнайтед в спор за новоизлюпен датски национал
Снимка: Getty Images/Guliver

10592 0

Английските грандове Арсенал, Ливърпул и Манчестър Юнайтед ще влезнат в здрава битка на трансферния пазар това лято. За новината информира "The Sun", който твърди, че трите тима са в спор за една то звездите на Борусия Дортмунд от изминалия сезон.

"Жълто-черните" пресираха сериозно Байерн Мюнхен през годината и бяха близко до това да грабнат титлата в Германия, която все пак отиде в ръцете на баварците. Целият тим от "Сигнал Идуна Парк" обаче направи впечатление с играта си, което доведе и до интерес от европейските грандове към голяма част от футболистите.

Такъв е случая и с Якоб Бруун. Той игра рамо до рамо в атака с Джейдън Санчо, а силните му изяви в Бундеслигата са приковали погледите на Арсенал, Ливърпул и Манчестър Юнайтед. 20-годишният голмайстор си спечели и първа повиквателна за националния отбор на Дания благодарение на изявите си в тима на Лусиен Фавр.

По-рано това лято мърсисайдци се похвалиха с първи трансфер, като за него пребориха четири от най-големите тимове в Европа. Повече по темата тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички