Ливърпул и Реал Мадрид готвят размяна на две от най-големите си звезди


Ливърпул и Реал Мадрид готвят размяна на две от най-големите си звезди
Снимка: Guliver/GettyImages

16916 0

Отборите на Ливърпул и Реал Мадрид могат да направят трансферното лято изключително интересно. За това информира днес "Daily Express", според който двата тима смятат да разменят две от големите си звезди.

Според изданието става въпрос за Садио Мане и Марко Асенсио. Сенегалецът е един от най-важните играчи в състава на Юрген Клоп, като има основна заслуга за силните изяви на тима през последните два сезона. Той пристигна на "Анфийлд" от Саутхямптън през лятото на 2016 година, като към момента има 123 мача и 59 гола за мърсисайдци.

В миналото Реал бяха свързвани със Садио Мане, но "червените" обявиха, че нямат никакво намерение да се разделят с Мане. Сега от "Сантиаго Бернабеу" са готови да предложат на Юрген Клоп не пари, а един от най-обещаващите си играчи - Марко Асенсио. "Daily Express" пише, че германецът харесва изключително много Асенсио и играта му.

Вероятността обаче Юрген Клоп да се откаже от един от най-важните си играчи граничи с илюзорното. Доказателството за това е, че по-рано това лято грандът от Мадрид предложи свой играч на Клоп, но германецът казал "не". Повече по темата четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички