Роналдо: Интер ще остане завинаги в сърцето ми

Бившият нападател на Бразилия Роналдо призна, че си остава фен на Интер Милано, който бе негов дом в продължение на пет години.

"Интер ще остане завинаги в моето сърце. Това бяха едни прекрасни пет години живот в град, който заобичах, с фенове, които обичаха мен. Обичам Милано и Интер, вярвам, че това ще остане завинаги. Президентът Масимо Морати ме вдъхновява, той ме научи на много неща", сподели легендарният бразилец.

Феномена: Аз тренирах по задължение, а Роналдо го прави за удоволствие

Бразилската легенда Роналдо Луиш Назарио де Лима - Феномена направи интересно сравнение между себе си и звездата на Ювентус Кристиано Роналдо.&nb...

"Сега бих се държал по друг начин, не бих поставил Морати в трудно положение. Особено при ситуацията, когато поисках треньорът Купер да бъде уволнен. Заплаших, че ще си тръгна, но Морати реши да го остави на поста. Не бих го направил отново, а щях да се опитам да изложа своята гледна точка по друг начин. Бях много щастлив в Милано, много научих в този клуб", заяви още Роналдо, цитиран от Sky Sport Italia.

А какво му е мнението за друг негов бивш тим - Реал Мадрид и какви шансове има в Шампионска лига - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!