Роналдо: Интер ще остане завинаги в сърцето ми


Роналдо: Интер ще остане завинаги в сърцето ми
Снимка: Getty Images/Guliver

1559 0

Бившият нападател на Бразилия Роналдо призна, че си остава фен на Интер Милано, който бе негов дом в продължение на пет години.

"Интер ще остане завинаги в моето сърце. Това бяха едни прекрасни пет години живот в град, който заобичах, с фенове, които обичаха мен. Обичам Милано и Интер, вярвам, че това ще остане завинаги. Президентът Масимо Морати ме вдъхновява, той ме научи на много неща", сподели легендарният бразилец.

"Сега бих се държал по друг начин, не бих поставил Морати в трудно положение. Особено при ситуацията, когато поисках треньорът Купер да бъде уволнен. Заплаших, че ще си тръгна, но Морати реши да го остави на поста. Не бих го направил отново, а щях да се опитам да изложа своята гледна точка по друг начин. Бях много щастлив в Милано, много научих в този клуб", заяви още Роналдо, цитиран от Sky Sport Italia.

А какво му е мнението за друг негов бивш тим - Реал Мадрид и какви шансове има в Шампионска лига - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички