Феномена: Аз тренирах по задължение, а Роналдо го прави за удоволствие


Феномена: Аз тренирах по задължение, а Роналдо го прави за удоволствие
Снимка: Getty Images/Guliver

8328 0

Бразилската легенда Роналдо Луиш Назарио де Лима - Феномена направи интересно сравнение между себе си и звездата на Ювентус Кристиано Роналдо

"Първо, ние имаме различни позиции на терена. Също така мислим и по различен начин, докато играем. В момента той има малко по-централна роля в Ювентус. Той има различен начин, по който се движи към вратата, но целта е една и съща", заяви Роналдо пред La Gazzetta dello Sport.

"Мисля, че много малко играчи поддържат форма като неговата. Не е случайно, че Кристиано на 33 години е в такава форма. Със сигурност мотивацията при него и мен е различна. Аз тренирах, защото трябваше да го правя, докато той го прави за удоволствие", заяви бразилецът.

"Ние имаме 9 години разлика в годините. Времето, в което се подвизаваме, също е различно. Не мога да кажа, че при нас бе по-трудно, но ние срещахме различни ситуации и различни играчи", каза още Феномена.

Бивш спортен директор на Милан пък наскоро разказа как и защо се провалят трансферите на Роналдо и Обамеянг при "росонерите". Каква е историята - вижте в този материал

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички