Футболен агент №1 получи забрана да упражнява професията

Футболният агент Мино Райола получи тримесечно наказание, наложено му от Италианската футболна федерация (FIGC), влизащо в сила от днес. Неговият братовчед и партньор в сделките Винченцо също получава наказание, но от два месеца.

Райола е агент на играчи като Златан Ибрахимович, Пол Погба, Матайс Де Лихт, Марко Верати, Ромелу Лукаку и др. и не е ясно какво ще стане, ако някой от тях бъде продаден. От федерацията обаче не обясняват каква е причината за наказанието на топ агента.

Агентът на Погба отменил среща с ръководството на Ман Юнайтед за нов договор

Агентът на Пол Погба - Мино Райола, е отменил насрочена среща с ръководството на Манчестър Юнайтед, на която е трябвало да се обсъди въпроса за п...

„Спортната прокуратора осъжда г-н Мино Райло и г-н Винченцо Райола, законни представители на дружествата, които представляват, на спиране упражняването на дейността спортен адвокат за срок от три месеца в случая на г-н Мино Райола и два месеца за г-н Винченцо Райола.

В края на миналата година се появи информация, че агентът е взем 50 млн. евро само от един трансфер - вижте повече подробности в този материал.

Още по темата

Please select answer!