Ето от какво зависи дали Моуриньо ще каже "да" на Бенфика

Вчера се появи информация, че португалският гранд Бенфика е предложил треньорския пост в тима на бившия вече мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо. Малко по-късно се появиха твърдения, че португалецът е отказал назначението, но според A Bola това не е съвсем така.

Специалистът, водил някои от най-големите клубове в Европа, не е готов да застане начело на Бенфика, но може да разгледа този вариант през лятото. Основното за Моуриньо ще бъде не заплатата, която клубът ще му предложи, а амбициозността на проекта.

Португалски гранд предлага работа на Жозе Моуриньо

Сериозен европейски клуб може да предложи работа на уволнения от Манчестър Юнайтед треньор Жозе Моуриньо, твърди Record. Става дума за португалск...

ИЗНЕНАДВАЩ ОТБОР ОТ ВИСШАТА ЛИГА НАПИРА ЗА ИЗГОНЕНИЯ МОУРИНЬО

Португалският клуб търси нов наставник, след като уволни Руи Витория. Появи се информация, че постът е бил предложен на наставника на Шахтьор Донецк Пауло Фонсека, но той е отказал.

Интереснен факт е, че Моуриньо започна соловата си треньорска кариера именно в Бенфика, но изкара там едва половин година. След уволнението си специалистът се сблъска и с проблем в личния си живот. Подробности четете тук. 

Още по темата

Please select answer!