Халф на Юнайтед остана верен на Моуриньо, защити го пред медиите


Халф на Юнайтед остана верен на Моуриньо, защити го пред медиите
Снимка: Guliver/GettyImages

2905 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Андер Ерера остана верен към бившия мениджър на "червените дяволи" Жозе Моуриньо. Испанецът отказа да сравнява трите победи на тима под ръководството на Оле Гунар Солскяер и мачовете под ръководството на португалския специалист.

"Да, спечелихме три мача поред, но не обичам сравненията. Благодарен съм на Моуриньо за това, което направи в клуба. Сега сме в друга ситуация с нов треньор - това е всичко. Групата нападатели се наслаждава на играта, а това облекчава живота на целия отбор", сподели Ерера.

"Солскяер каза в първия си работен ден, че най-сигурният начин да победиш е да продължиш да атакуваш дори и когато водиш в резултата. Това е било философията на Манчестър Юнайтед винаги - владеене на топката и атака", добави полузащитникът.

"Когато отборът е в победна серия ти се иска да има още и още мачове. Затова чакам с нетърпение следващия мач с Нюкасъл и се надявам да играем както днес. Все още сме едва шести в класирането", напомни Ерера.

Междувременно нападател на "червените" пръв успя да си навлече гнева на новия селекционер Солскяер. Кой е играчът и защо ядоса норвежеца - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички