Проблемите за Моуриньо нямат край, разкриха извънбрачната му връзка

Трудните дни за Жозе Моуриньо продължават. След като бе уволнен от Манчестър Юнайтед, то се задават доста мрачни дни и в личния му живот. Британския таблоид The Sun публикува информация за португалеца, която гласи, че той има извънбрачна връзка с блондинка, която е с 14 години по-млада от него.

Според изданието Моуриньо чрез своите адвокати е опитал правни действия, за да спре статията, която бе публикувана днес. Двамата са се срещнали още преди 8 години, като дори се публикува снимка от една от почивките им. Двамата са поддържали отношения и по време на престоя на Моуриньо в Манчестър. Иначе тя живее в Северен Лондон, в дом, чиято е стойност е над 1 млн. паунда.

Изненада! Пол Погба с благодарности към Моуриньо

Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба коментира раздялата с мениджъра Жозе Моуриньо. Не е тайна, че двамата не поддържаха добри отношения и дори ...

Първата им среща е била още по време на престоя на Специалния в Реал Мадрид, като от тогава двамата са ходили на различни почивки на екзотични дестинации. Журналисти от The Sun са потърсили Прю, която им е отговорила, че не знае за какво говорят, а после им е затръшнала входната врата.

Иначе Жозе е женен за детската си любов Матилде Фария, известна още като Тами, от 29 години и двамата имат две деца. Двамата се срещата още, докато той е на 17 години, а Тами на 15 години. През 2013 година бившият мениджър на Челси дори си татуира на рамото имената на своята съпруга, както и на двете си деца. 

Междувременно изненадващ отбор от Висшата лига пък прояви интерес към Моуриньо - ето кой.

Още по темата

Please select answer!