Звезда отсече: Щях да получавам повече шанс в Реал Мадрид, ако бях испанец


Звезда отсече: Щях да получавам повече шанс в Реал Мадрид, ако бях испанец
Снимка: Getty Images/Guliver

7069 0

Настоящата звезда на Арсенал - Мартин Йодегор, си припомни за периода си в Реал Мадрид преди да се присъедини към лидера във Висшата лига през 2021 г. 

Норвежецът бе закупен от Стрьомсгодсе още през 2015 г., но дълго време се "ошлайфаше" в дубъла на "белия балет" и по този начин в рамките на шест години изигра 62 срещи, в които се отчете с 5 гола и 8 асистенции за втория отбор на Реал Мадрид.

Междувременно той бе отдаван и няколко пъти под наем в различни тимове извън Испания, а за представителния тим на световния колос в крайна сметка записа едва 11 двубоя. 

Футболистът отчете пред испанското издание "Марка", че при други обстоятелства е можел да получи по-голяма възможност за реализация на "Сантяго Бернабеу":

"Може би, ако бях испанец, щяха да ми дадат повече време за реализация в Реал Мадрид", отчете норвежецът. 

Той си спомни и за въпросния период в представителния тим на гранда, който тогава е бил под ръководството на Зинедин Зидан:

"Имах добра връзка със Зидан. Но след това се заразих с Ковид. Стартирах в първите два мача от този сезон 2020/21, но не бях напълно възстановен. Не се представих по оптималния ми начин и след това не получих много повече шансове", съжали креативният футболист пред Players' Tribune Football.

Вижте каква се очертава да е съдбата на Карло Анчелоти след края на сезона!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички