"Точният човек"! Бившият капитан на Арсенал Сеск Фабрегас отличи ключовия играч на "артилеристите"


"Точният човек"! Бившият капитан на Арсенал Сеск Фабрегас отличи ключовия играч на "артилеристите"
Снимка: Getty Images

1585 0

Бившият полузащитник и капитан на Арсенал - Сеск Фабрегас, се изказа много ласкаво по адрес на настоящия носител на капитанската лента на "артилеристите" Мартин Йодегор.

24-годишният възпитаник на Микел Артетата затвърди статута си на една от водещите звезди във Висшата лига с пристигането си от Реал Мадрид през лятото на 2021-а година за сумата от 30 млн. паунда. Той е в основата на страхотния сезон на "топчиите", които се намират на първо място в класирането, с 5 точки и мач по-малко пред втория Манчестър Сити.

"Той винаги е на разположение. Интелигентен е, работи усърдно с топката. Харесва ми отношението му и предвид това, което чух, скромността му също. Винаги се учи и представя добре, така че да, той е правилният човек според мен", коментира Фабрегас пред "Sky Sports".

Йодегор има договор с топчиите до лятото на 2025-а година. До момента с червената фланелка той може да се похвали с изиграни 84 мача във всички турнири. В тях той записа 17 гола и 13 асистенции.

Ето какво обстоятелство може да върне Йодегор обратно в "кралския клуб"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички