Бивш футболист на Арсенал "приземи" Мартин Йодегор: Не може да достигне нивото и класата на Денис Бергкамп


Бивш футболист на Арсенал "приземи" Мартин Йодегор: Не може да достигне нивото и класата на Денис Бергкамп
Снимка: Getty Images

2236 0

Бившият френски футболист на Арсенал Уилям Галас изрази мнение, че колкото и добре да играе Мартин Йодегор в тима на Микел Артета през сезон 2022/23, той никога няма да достигне нивото и класата на легендарния Денис Бергкамп, който се подвизаваше в Лондон между 1995 и 2006 година.

В интервю за "Genting Casino" Галас заяви: "По отношение на сравненията между Йодегор и Беркгамп - не мисля, че Йодегор може да достигне до това ниво. Денис Бергкамп беше един от онези невероятни футболисти. Йодегор е добър и е плеймейкър на Арсенал, но не мисля, че ще достигне класата му... Бергкамп беше твърде великолепен!".

"Играл съм срещу него много пъти, а когато гледах Арсенал по телевизията виждах как прави някои движения, които никой друг не може. Сякаш само той можеше да играе по този начин", каза още 45-годишният Галас, който дълго време носеше и екипа на Челси на Острова.

"Мартин Йодегор може и да не достигне до нивото на Бергкамп, но със сигурност е футболист, който може да донесе титлата от Висшата лига на Арсенал", констатира все пак Уилям Галас за финал.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Промяна в плана: Арсенал взе важно решение за основната си трансферна цел

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички