"Близо е до Де Бройне"! Легенда на Ливърпул разкри фаворита си за Играч на годината във Висшата лига


"Близо е до Де Бройне"! Легенда на Ливърпул разкри фаворита си за Играч на годината във Висшата лига
Снимка: Getty Images

2210 0

Легендата на Ливърпул - Джейми Карагър, разкри своя фаворит за наградата "Играч на годината във Висшата лига". Сезонът в елита на Англия е едва в своята среда, но заявките от звездите на Острова за приза вече не са една или две.

Бившият английски защитник заяви, че вижда Ерлинг Холанд като най-вероятен носител на наградата, предвид страхотното му представяне след пристигането в Манчестър Сити. Той обаче сподели, че би гласувал за звездата на Арсенал Мартин Йодегор.

"Мисля, че всички играчи ще гласуват за Холанд. Йодегор в Арсенал е сензационен, но просто знам как мислят футболистите. Бил съм в съблекалнята и те просто мислят как Холанд е вкарал много голове и колко страхотен е. Аз обаче смятам, че ако Арсенал спечели титлата, ролята на Йодегор ще бъде огромна. Той е брилянтен", коментира Карагър пред "Monday Night Football", сравнявайки халфа на "артилеристите" с Кевин де Бройне.

"Той е най-близо до Де Бройне - играчът, който всеки път, когато вземе топката, те кара да мислиш, че нещо ще се случи. Вчера беше фантастичен", допълни още той.

Арсенал "лети" във Висшата лига от началото на новия сезон. "Топчиите" са на върха в класирането, с 8 точки пред втория Манчестър Сити, а сериозна роля в успехите на тима има точно Йодегор. Норвежецът се сдоби с капитанската лента през лятото и веднага показа лидерските си умения, макар и все още ранната си "футболна" възраст.

Ето коя легенда на "топчиите" отличи Йодегор като ключовия играч на отбор

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички