Една среща дели Реал Мадрид от това да остане без Карло Анчелоти


Една среща дели Реал Мадрид от това да остане без Карло Анчелоти
Снимка: Getty Images

2936 0

Бъдещето на Карло Анчелоти в Реал Мадрид е сред водещите теми в клуба, след като в последно време резултатите на възпитаниците му са незадоволителни, а към услугите на специалиста има чуждестранен интерес. 

От Globo Esporte разкриват, че италианският специалист вече е готов да поеме националния отбор на Бразилия от лятото. Той бива спряган за поста още от раздялата на "Селесао" с Тите след Мондиал 2022, но нямаше яснота дали той ще продължи работата си на "Сантяго Бернабеу".

Медията добавя, че президентът на местната централа - Едналдо Родригес, е разбрал за готовността на Анчелоти да поеме петкратните световни шампиони още след края на настоящия сезон през юли и поради тази причина ще се отправи към Мадрид и Флорентино Перес.

С испанеца Родригес ще проведе среща, на която ще бъде обсъдена възможността за привличане на Анчелоти в Южна Америка, тъй като настоящият му договор с Реал Мадрид е до лятото на 2024 г. 

Ако преговорите за Анчелоти пропаднат, другите основни кандидати за овакантения пост са Жозе Моуриньо от Рома и Жорже Жезус от Фенербахче.

Вижте посланието на Реал Мадрид след земетресенията в Турция и Сирия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички