Пеп Гуардиола пуска Ерлинг Холанд в Реал Мадрид, но ако получи един нападател?


Пеп Гуардиола пуска Ерлинг Холанд в Реал Мадрид, но ако получи един нападател?
Снимка: Getty Images

18436 0

Треньорът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, е готов да пусне една от суперзвездите на тима - Ерлинг Холанд, да си тръгне, но при определени условия, информира "Diariogol".

Испанският специалист желае да привлече легендата на Тотнъм Хари Кейн като евентуален заместник на норвежкия голмайстор, който подписа с клуба миналото лято от Борусия Дортмунд за сумата от 51 млн. паудна.

Оттогава Холанд записа изумителните 31 гола и 3 асистенции в 28 мача във всички турнити за "гражданите". Информации от Острова обаче разкриват, че той и наставникът на тима не споделят особено добри взаимоотношения. Споменава се дори, че двамата са имали спорове, в които така и не съумяват да стигнат до консенсус. 

Холанд е хищник пред гола, но не е най-добрият състезател що се отнася до градене на игра и задържане на топката, каквото иска да вижда Гуардиола. 

Хари Кейн от друга страна перфектно отговаря на именно тези качества. Капитанът на Англия играе много добре като фалшива деветка, освобождавайки сериозни пространства на съотборниците си. Освен това, той притежава страхотен завършващ удар и нюх за гола.

Неотдавна самият Гуардиола заяви, че именно Кейн би помогнал в развитието на Холанд. Вижте как

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички