Зидан отново обясни за бъдещето си и това на Рамос


Зидан отново обясни за бъдещето си и това на Рамос
Снимка: Getty Images/Guliver

950 0

Зинедин Зидан говори преди сблъсъка на Реал Мадрид с Ейбар, на която пресконференция подчерта, че е доволен от договора си, който изтича през 2022 г. Французинът успя да обърне неотдавнашната криза на отбора с четири победи и перспективите пред "белите" в Ла Лига и Шампионска лига.

"Нямам нищо предвид, имам договор до 2022 г. и няма да искам нищо. Щастлив съм да кажа, че съм в най-добрия клуб в света. Надявам се играчите да останат", каза той.

Относно бъдещето на капитана Серхио Рамос и фактът, че все още не подновил договора си:"Той изглежда добре, защото е убеден, че ще продължи и това е най-важното. Виждам го да играе футбол в продължение на много години, защото той е човек, който се грижи изключително много за себе си.

Зидан се надява да има на разположение Еден Азар след поредната контузия, която получи. "Надяваме се, че той ще се завърне скоро, той е почти напълно възстановен, тъй като му липсва подготовка за мача и се надявам скоро да бъде с отбора".  А как разгромна загуба с 31:0 от отбор на Реал Мадрид стигна до Зинедин Зидан?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички