След Гарет Бейл: Жозе Моуриньо връща и Лука Модрич в Тотнъм?


След Гарет Бейл: Жозе Моуриньо връща и Лука Модрич в Тотнъм?
Снимка: Guliver/GettyImages

1111 0

Носителят на "Златната топка" за 2018 година Лука Модрич може да се завърне в бившия си клуб Тотнъм. Наставникът на "шпорите" е разговарял с хърватския полузащитник и се надява, че ще го склони да се завърне в Лондон, съобщава испанският журналист Едуардо Инда.

Медиите в Испания съобщават, че в момента Модрич води преговори с ръководството на Реал Мадрид за нов контракт с клуба, но Моуриньо ще се опита да го разубеди от подобна идея и да го насочи обратно към Острова. Хърватинът прекара 4 много успешни години в Тотнъм, след което бе трансфериран в Реал.

Преди две години Модрич бе усилено спряган за трансфер в италианския гранд Интер, но до подобен ход така и не се стигна. Халфът е на 35 години и едва ли ще получи същите условия по договора с Реал, които са били в сила досега. Въпреки това той остава с ключова роля в тима на Зинедин Зидан, като почти неизменно е титуляр.

През лятото Моуриньо върна една бивша звезда на Тотнъм обратно в клуба - Гарет Бейл, който премина под наем до края на сезона. Не е изключено по подобен начин да бъде привлечен и Лука Модрич, въпреки че от Реал надали ще се съгласят на подобна сделка. Преди дни се появиха информации, че Бейл може да се завърне в Реал (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички