Бивш треньор на Реал Мадрид: Зидан страда от нестабилност, която никой не може да обясни


Бивш треньор на Реал Мадрид: Зидан страда от нестабилност, която никой не може да обясни
Снимка: Getty Images/Gulliver

3496 0

Карлош Кейрош коментира натиска върху Зинедин Зидан като треньор на Реал Мадрид, заявявайки, че проблемите му са трудни за обяснение. Французинът е изправен пред засилен натиск, но отборът му успя да се справи в трудните тестове, които имаше.

"Зиз има цялата ми подкрепа и съчувствие. Той страда, както всички треньори, от нестабилност, която всъщност никой не може да обясни. Не е същото да играеш или да се налагаш да се завръщаш на "Бернабеу" с всичките му фенове и да се налага да го правиш без фенове сега във Валдебебас. Сега е същото да играеш у дома или като гост", заяви бившият наставник на "белия балет".

"Да съдим треньори по време на пандемията е жестоко. Тези, които са назад, не усещат всичко, което се случва по време на тренировки и мачове. Например победата на Испания с 6: 0 над Германия беше много странна ... Поздравявам Испания, но трябва да я предодолеем. Пандемичният футбол не е нормален. Браво на Реал Мадрид и техния президент Флорентино Перес, че не са взели емоционални решения". А как разгромна загуба с 31:0 от отбор на Реал Мадрид стигна до Зинедин Зидан?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички