Мохамед Салах не изключи бъдещ трансфер в Барселона или Реал Мадрид


Мохамед Салах не изключи бъдещ трансфер в Барселона или Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1302 0

Голямата звезда на Ливърпул Мохамед Салах не изключи да заиграе в някой от двата испански колоса Реал Мадрид и Барселона. Египтянинът даде интервю пред испанското издание AS и не отхвърли възможността един ден да играе в Испания, но към днешна дата остава изцяло фокусиран върху представянето си в Ливърпул.

Запитан дали би играл в някой измежду Барселона и Реал Мадрид, Салах отговори: "Смятам, че Реал Мадрид и Барселона са два топ отбора. Кой знае какво ще се случи в бъдеще, но в момента съм изцяло фокусиран върху спечелването на Висшата лига и Шампионската лига отново с Ливърпул."

"Трудно е да се каже колко дълго ще остана в Ливърпул, към момента мога да кажа, че всичко е в ръцете на клуба. Искам да чупя още рекорди тук", коментира Салах. И добави, че за него контузията, която му причини Серхио Рамос на финала на Шампионска лига през 2018-а, е затворена страница.

Междувременно се появиха информации, че италианският гранд Интер проявява интерес към една от звездите на Ливърпул (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички