Как разгромна победа с 31:0 от отбор на Реал Мадрид стигна и до Зидан


Как разгромна победа с 31:0 от отбор на Реал Мадрид стигна и до Зидан
Снимка: Getty Images/Gulliver

3764 0

През уикенда отборът на Реал Мадрид до 9 години победи Вилаверде Сан Андрес с изумителното 31:0, предизвиквайки значителен гняв от участващите в мача и дори стигна до бюрото на Зинедин Зидан. Въпреки че е изправен пред натиска да тренира първия тим на "белия балет", Зидан все още беше попитан за чувствата си към резултата.

"Играчите са там и могат да играят, но за съжаление това може да се случи на терена. Малко грозно е да допуснеш 31 гола, но не е състезание, при което треньорът да каже да не атакуваш.", обясни Зидан.

"Това е по-скоро въпрос на федерацията. В баскетбола, след като получите 50 точки преди спирките на играта, трябва да се огледате за решения."

Вилаверде бяха по-малко дипломатични, подхранвайки действията на Реал Мадрид на собствените си страници в социалните медии. "Ние сме възмутени от този тип ситуация във формите на футбола, от една страна големите клубове трябва да използват спортни стратегии, за да избегнат тези цели, а от друга страна федерацията трябва да преструктурира лигите", се казва в изявление.

А как преди време Зинедин Зидан отговори на критиките към негов адрес - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички