Борусия Дортмунд сваля цената на Джейдън Санчо


Борусия Дортмунд сваля цената на Джейдън Санчо
Снимка: Getty Images/Guliver

1487 0

Италианският журналист Фабрицио Романо съобщи по-рано днес, че Борусия Дортмунд смятат да намалят исканата сума за таланта Джейдън Санчо. „Жълто-черните“ настояваха, че няма да се разделят с английския национал за по-малко от 120 милиона паунда.

Финансовата ситуация покрай пандемията с коронавирус обаче може да промени нещата. Според Романо немският гранд е наясно, че трудно ще се намери отбор, който да извади подобна колосална сума и от Дортмунд са решили да намалят исканата сума на 87 милиона паунда или 100 милиона евро. „В Борусия Дортмунд са спокойни в момента, тъй като знаят, че играчът има висока цена и те могат да му кажат „добре, остани тук за още една година и през следващото лято ще видим дали някой може да извади тези пари“. Отборът не иска, а и няма нужда да продава Санчо за по-ниска сума. Те искат 100 милиона евро и ще получат 100 милиона евро. Затова смятам, че ще бъде трудно някой да купи Джейдън Санчо през това лято“, каза Фабрицио Романо.

Въпреки кризата, италианецът добавя, че Манчестър Юнайтед продължават да се надяват да вземат 20-годишния футболист в редиците си. Те са „влюбени“ в крилото и го виждат като основна част от бъдещето на „червените дяволи“. „Истината е, че всички в Манчестър Юнайтед от мениджмънта до Оле Гунар Солскяер са влюбени в Джейдън Санчо“ заяви Романо пред ‘United Stand’. A ето какво каза една от легендите на Манчестър Юнайтед за талантливия играч.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички