Сетиен: Забравете за завръщане на Неймар


Сетиен: Забравете за завръщане на Неймар
Снимка: Guliver/GettyImages

1775 0

Наставникът на Барселона Кике Сетиен е отписал потенциален трансфер на Неймар в клуба през това лято. Бразилецът напусна каталунския гранд през 2017-та година, за да се присъедини към отбора на Пари Сен Жермен, но сега има желание да се върне обратно на „Камп Ноу“.

Надали обаче парижани са склонни да се разделят с 28-годишния футболист за малко пари, при положение, че платиха за него цели 222 милиона евро преди 3 години. Испанският наставник на Барселона обаче е категоричен, че каталунците няма да преговарят за трансфер на Неймар за колосална сума, предвид несигурната финансова ситуация, породена от пандемията от коронавирус. „222 милиона за него? Не! Не смятам, че има някой, който може да похарчи толкова много. Малките клубове са изправени пред критична ситуация. Много от тях съществуват на лимита и при първата по-сериозна ситуация изпадат в криза. Футболът живееше под неконтролирана скорост“, заяви Кике Сетиен пред „Гадзета дело Спорт“.

Все пак завръщане на Неймар на „Камп Ноу“ през това лято не е напълно невъзможно, след като Пари Сен Жермен и Барселона могат да се разберат за размяна на футболисти. Френските национали Антоан Гризман и Усман Дембеле се спрягат за потенциални играчи, с които „Блауграна“ може да се раздели, за да си върне бразилеца. А ето какво револцюционно решение на "Камп Ноу" е готов да вземе Сетиен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички