В Дортмунд задържат Санчо с интересна стратегия


В Дортмунд задържат Санчо с интересна стратегия
Снимка: Getty Images/Guliver

1098 0

В Борусия Дортмунд ще опитат всичко възможно, за да задържат таланта Джейдън Санчо в клуба. „Жълто-черните“ са готови да предложат на английския футболист увеличение на заплатата, което би го направило най-скъпоплатеният играч в отбора.

Джейдън Санчо е обект на интерес от страна на много европейски клубове. Според немското изданиe ‘Bild’ от „Сигнал Идуна Парк“ са готови да увеличат заплатата на таланта, ако той остане в отбора. Ако това се случи, Санчо ще взима по 10 милиона евро на година, с което той ще стане най-скъпопланеният футболист в тима заедно с капитана Марко Ройс. 20-годишният футболист има още 2 години от настоящия си договор с Борусия Дортмунд. Той често бива свързван със завръщане във Висшата лига през следващия сезон, като Манчестър Юнайтед и Челси са фаворитите за подписа му.

Борусия Дортмунд са сложили цена от 130 милиона евро на Джейдън Санчо. През настоящата кампания младият футболист прави страхотен сезон, като има 16 гола и 17 асистенции в 35 мача във всички турнири. А ето какъв знак даде Санчо, че ще премине в Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички