Манчестър Юнайтед е сигурен, че е преборил конкуренцията за рекорден трансфер


Манчестър Юнайтед е сигурен, че е преборил конкуренцията за рекорден трансфер
Снимка: Guliver/GettyImages

2769 0

От Манчестър Юнайтед са сигурни, че са се справили с конкуренцията на Челси, Ливърпул и Манчестър Сити за подписа на английския национал Джейдън Санчо. Според The Sun играчът на Борусия (Дортмунд) ще се превърне в най-скъпата покупка на "червените" дяволи.

Очаква се Санчо да струва на Юнайтед значително повече от 89-те млн. паунда, които плати за Пол Погба през 2016, който остава до ден-днешен рекордният трансфер във Висшата лига.

Според британския таблоид, "червените дяволи" са постигнали договорка „след месеци на тайни преговори“ с 20-годишния талант и неговите представители. Изданието пише още, че продължителността на контракта, заплатата, бонусите и дори откупващата клауза са споразумени между клуба и играча.

Наскоро Санчо даде още един знак на феновете си, че иска да премине в Манчестър Юнайтед. Британецът направи това по време на чат с привържениците в Instagram. Един от тях написа на 20-годишната звезда: "Отпий глътка вода, ако възнамеряваш да преминеш в Манчестър Юнайтед". В същия момент крилото взе бутилката вода до себе си и отпи от нея. А каква пък стратегия пробват от Дортмунд, за да задържат Санчо - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички