Гари Невил: Санчо е добър, но не е световна звезда


Гари Невил: Санчо е добър, но не е световна звезда
Снимка: Getty Images/Guliver

949 0

Легендата на Манчестър Юнайтед и английския национален отбор Гари Невил коментира потенциала и качествата на новата английска звезда Джейдън Санчо. Крилото в последно време е свързван с трансфер в големи клубове, един от които е Манчестър Юнайтед, но според Невил, играчът на Борусия (Дортмунд) не е достоен да се сравнява към този момент с големите звезди на футбола.

"За да бъда честен, в момента Санчо... Струва ми се, че малко ни занасят. Мисля, че имаме прекрасна селекция от играчи, но не трябва да забравяме, че има още бразилци, аржентинци, немци, белгийци. Не сме сами в света. Казват, че имаме златно поколение. Не, имахме го, с Бекъм, Джерард, Лампард, Рууни, Бразилия имаше Ривалдо, Роналдиньо, Роналдо. Сега какво имаме, платинено поколение?", коментира бившият защитник пред "Sky Sports".

"Да, нашите играчи не са лоши, но други държави имат световни звезди. Искам да кажа, че трябва да намалим скоростта. Например, за Аржентина играят Агуеро, Игуаин, Меси, Ди Мария. Колко са добри тези момчета в сравнение със Санчо? Джейдън дори не можем да го поставим до тях. Разбира се, Санчо е голям талант, но не може веднага да го поставим на едно ниво със световните звезди, които имат зад гърба си победи на големи международни турнири или на клубни такива", допълни Невил. А къде намеква, че иска да играе английският национал вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички