Възможните следващи клубни дестинации за Гарет Бейл


Възможните следващи клубни дестинации за Гарет Бейл
Снимка: Getty Images/Guliver

2416 0

Гарет Бейл кара последните си месеци в Реал Мадрид, след цели 8 сезона при "кралете". Въпреки, че бе част от онзи звезден отбор на "белия балет" в няколко поредни сезона на Шампионска лига, апатията на уелсеца, която той демонстрира в продължение на 3 години, кара феновете да се отчайват все повече и да го нападат във всеки един момент, съобщава " Diario Sport".

Договорът на Бейл с Реал Мадрид изтича на 30 юни, така че напускането му няма да донесе нито евро в " бялата" хазна. Неговото представяне, очевидно, може да бъде един от недостатъците, когато става въпрос за намиране на нов отбор . Именно тук нападателят ще трябва да намали икономическите си изисквания, ако иска да продължи да бъде футболист. Оттеглянето му от футбола и до днес все още не е изключено.

Бъдещето на Бейл зависи отчасти от отбора на Уелс. Националният отбор трябва да преодолее победителя от двубоя между Шотландия и Украйна, за да получи билет за Световното първенство на Катар през тази година. Мач, която все още витае във въздуха, заради войната между Русия и Украйна.

Крайната цел на Бейл е да остане във форма, за да стигне до Световното първенство с Уелс в най-добра форма. Поради тази причина той вече търси алтернативи, които му позволяват да продължи с ритъма на състезанието, като Мондиал 2022 е негов основен приоритет оттук нататък.

Има няколко отбора, които имат интерес към уелсеца. Това са Кардиф Сити - неговият отбор от детството, Тотнъм, където той се открояваше и освен това беше под наем през миналата година, или дори Милан, Нюкасъл, Глазгоу Рейнджърс или който и да е отбор от MLS. Този, който е най-близо до взимането на Бейл е Кардиф, връщане към началото, за да затвори кръга преди Световното първенство и да окачи бутонките. Преждевременното отказване от футбола все още е опция, като всичко  зависи от ролята на Уелс.

Междувременно, можете да видите кой играч на Реал Мадрид е определян като "следващия Бейл".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички