Изненада: Арсенал пожела бивша много голяма звезда на Тотнъм


Изненада: Арсенал пожела бивша много голяма звезда на Тотнъм
Снимка: Getty Images

1623 0

Английският гранд Арсенал проявява интерес към бившата звезда на Тотнъм Гарет Бейл, твърди електронното издание Fichajes. Информацията идва като гръм от ясно небе за феновете, тъй като не е тайна, че двата клуба от Лондон не таят добри чувства един към друг.

Арсенал и Тотнъм са два от най-враждуващите отбори в Англия, но историята помни много случаи на футболисти, играли и в двата тима. Сега "топчиите" нямат нищо против да вземат Бейл в състава си, особено предвид възможността той да акостира като свободен агент.

Гарет Бейл продължава да е играч на испанския колос Реал Мадрид, където обаче от години е в тежки отношения и бе въпрос на време престоят му на "Бернабеу" да приключи. Бейл изчака да изтече многомилионния му договор в Мадрид и сега ще трябва да си потърси нов клуб.

Арсенал е готов да подслони Бейл, който игра на два пъти в тима на Тотнъм и е емоционално обвързан с "шпорите". Мнозина смятат, че Гарет Бейл е приключил с футбола, но ТЕЗИ 2 ГОЛА говорят друго! (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички