Гарет Бейл е приключил с футбола? А ТЕЗИ два гола срещу Австрия? (ВИДЕО)


Гарет Бейл е приключил с футбола? А ТЕЗИ два гола срещу Австрия? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2700 0

Вчера, 24 март, Гарет Бейл собственоръчно прати Уелс на финален бараж за класиране на Световното първенство по футбол в Катар, след като отбеляза и двата гола за "драконите" срещу Австрия. В спор за място на Мондиал 2022 Уелс ще се изправи срещу победителя от двойката Шотландия - Украйна (мачът бе отложен за лятото по разбираеми причини).

32-годишният Бейл за пореден път доказа, че макар и в Реал Мадрид да не играе по най-различни причини, когато става въпрос за националния му отбор, той е пределно мотивиран, в тези мачове успява да демонстрира най-доброто от своята игра и съвсем не е 'приключен футболист'!

Така беше и снощи, когато първо в 25-ата минута не остави никакъв шанс на вратаря Хайнц Линднер с прекрасно изпълнен пряк свободен удар, а малко след началото на второто полувреме покачи резултата на 2:0 с много премерен шут в обратния ъгъл.

"Не дължа отговори на никого. Не ми e нужно да изпращам сигнали, това е загуба на време. Всички критики към мен са отвратителни, критиците ми трябва да се срамуват! Готов съм да обърна планини за своята страна", отсече самият Гарет Бейл след края на срещата.

Вижте двата му чудесни гола срещу Австрия:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички