"Време е да покорим "Олд Трафорд": Барселона се надъха до краен предел


"Време е да покорим "Олд Трафорд": Барселона се надъха до краен предел
Снимка: Getty Images

989 0

Ръководството на Барселона се погрижи за настроението на запалянковците преди изключително важния реванш от 1/16-финалите на Лига Европа между каталунците и Манчестър Юнайтед.

Двата тима ще премерят сили тази вечер на "Олд Трафорд" от 22:00 часа българско време, а двубоя ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg. Срещата между двата колоса преди седмица на "Камп Ноу" завърши без победител - 2:2.

Мощната закана на "блаугранас"

От Барселона написаха в социалните си мрежи "Време е да покорим "Олд Трафорд" около четири часа преди първия съдийски сигнал на най-интересния двубой от тази фаза на надпреварата. 

Интересно е да се отбележи, че противникът на каталунците логично получава преимущество, според букмейкърите, предвид домакинския фактор и формата си, но от "Камп Ноу" видимо още помнят последната визита на "Олд Трафорд", която бе спечелена именно от тях с 1:0 в елиминационен двубой от Шампионска лига през 2019 г.

Ето къде може да гледате Манчестър Юнайтед - Барселона НА ЖИВО по ТВ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички