Изненада: Арсенал е направил втори опит да вземе отмъкнатия им от Барселона - Рафиня


Изненада: Арсенал е направил втори опит да вземе отмъкнатия им от Барселона - Рафиня
Снимка: GettyImages

5533 0

Барселона е отклонил няколко оферти за крилото Рафиня през зимния трансферен прозорец, пише вестник "Sport". Най-сериозното от тях е било от английския Арсенал, който е предлагал 70 милиона евро за бразилеца.

Офертата е била добра за каталунците, които през лятото похарчиха 58 милиона евро за този футболистОчаква се те да изплатят на английския Лийдс и още около 9 милиона под формата на бонуси, но са щели да са на плюс при евентуалната продажба на крилото.

Рафиня беше един от немалкото играчи на Барселона, чието бъдеще в началото на календарната година изглеждаше неясно. Той беше спряган и за напускане на "Камп ноу", тъй като не е играч от основния състав на Шави Ернандес.

Но тъй като лидерът в Ла Лига е отказал предложението на Арсенал през миналия месец, изглежда в клуба вярват в качествата на бразилеца и че той ще стане важна част от отбора. Любопитното е, че "топчииите" бяха сред основните кандидати за Рафиня през лятото, но той избра Барселона. А ето какво каза преди месец Шави за бъдещето на Рафиня

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички