Манчестър Юнайтед - Барселона по ТВ: Къде да гледаме реванша в Лига Европа?


Манчестър Юнайтед - Барселона по ТВ: Къде да гледаме реванша в Лига Европа?
Снимка: GettyImages

5495 0

Манчестър Юнайтед посреща Барселона в най-интересния двубой от евротурнирите в четвъртък. Срещата от плейофите на Лига Европа, която ще се играе на стадион "Олд Трафорд", ще започне в 22:00 часа българско време.

Първият двубой на "Камп Ноу" завърши при равенство 2:2, което остави недоволни и двата тима. "Червените дяволи" доминираха в голяма част от мача и имаха множество възможности за гол, но успяха да реализират само два. От своя страна каталунците имаха претенции за дузпа за игра с ръка на Фред в наказателното поле, които бяха подминати от съдийската бригада.

Гостите също останаха недоволни от съдийството, тъй като считаха, че е спестен червен картон на противников състезател, който повали откъсналия се Маркъс Рашфорд.

Юнайтед се намира в добра форма от началото на годината и впечатлява с представянето си, а голмайсторът на тима Рашфорд е един от играчите в най-добра форма в света в последните два месеца. 

Барселона пък се справя отлично на домашната сцена и има преднина от осем точки на върха в класирането пред големия съперник Реал Мадрид. Треньорът им Шави обаче няма да може да разчита днес на двама основни футболисти - младото дуо в центъра на терена Педри и Гави, аут е и крилото Усман Дембеле.

Двубоят Манчестър Юнайтед - Барселона ще бъде предаван пряко по Max sport 3, можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички