ВИДЕО: Шакира отговори подобаващо на снимката на Жерар Пике и Клара Чиа


ВИДЕО: Шакира отговори подобаващо на снимката на Жерар Пике и Клара Чиа
Снимка: Getty Images

23916 0

Преди дни легендата на Барселона и испанския футбол - Жерар Пике, показа официално пред света новата половинка в живота си Клара Чиа. Защитникът публикува снимка на двамата в своя "Инстаграм" профил.

Това се случи малко, след като вече бившата му приятелка Шакира "взриви" мрежите с песен по адрес на новата звездна двойка. В нея тя осмива Чиа, съпоставяйки я със себе си, както часовник Ролекс с Касио или Ферари с Туинго. Изглежда обаче прочутата певица отново се почувства засегната от въпросната снимка. Тя публикува видео в своя "Инстаграм", на което танцува. То бе съпроводено с текст, гласящ "Жените вече не плачат. Жените танцуват меренге".

След раздялата им, изпълнителката на една от най-известните песни в света "Waka Waka" използва своя талант, за да изрази емоциите си. Информации разкриват, че в момента тя работи по нова, дори още по-скандална песен, с която да разкрие повече подробности около раздялата с Пике.

Първата ѝ такава към момента има изумителните повече от 220 млн. гледания в Ютуб в рамките на малко повече от 2 седмици. По-голямата част от обществото застава на страната на певицата, докато бранителят от дълго време отнася солидна доза безмилостни критики.

Ето как част от тях се подиграха с Клара Чиа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички