Шегува ли се? Заподозряха Пике, че изневерява и на Клара, с която сложи рога на Шакира


Шегува ли се? Заподозряха Пике, че изневерява и на Клара, с която сложи рога на Шакира
Снимка: Instagram

2352 0

Бившият футболист на Барселона Жерар Пике е като развързан, ако се вярва на слуховете от Испания. Според телевизионно шоу испанецът е възможно да е изневерил на новата си приятелка Клара Чиа Марти, с която са двойка от около половин година.

По-любопитното е, че заради студентката по PR Пике беше зарязан от дългогодишната си половинка Шакира, след като разбра, че ѝ кръшка с неизвестната никому Клара. Колумбийската певица се изнесе от общия им дом и отведе със себе си двете им деца - Милан и Саша.

Според шоуто "Socialite" бившият капитан на Барселона е уловен в "нежни отношения" с млада адвокатка. Някои издания смятат, че това е Джулия Пуч, с която неверният футболист е излизал преди две или три години. Жерар е бил изловен с дамата в края на миналата година на едно от любимите си места.

"Изглежда, че историите между Клара, Шакира, новото момиче и Жерар Пике са взаимосвързани", казват от "Socialite". Твърди се, че бившият футболист се е свързал с адвокатката, за да я убеди да не признава нищо, след като Клара Чиа Марти е започнала да задава въпроси. А ето коя част от новия хит на Шакира се твърди, че е скарала Пике с Клара

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Кратки истории

Как неразумен шофьор едва не лиши футболния свят от Неймар

Бразилия е един от супер фаворитите на Световното първенство по футбол, а нейните надежди и този път са свързани...

Реклама
Най-четени новини

виж всички