СНИМКА: Жерар Пике най-после се похвали с новата половинка в живота си Клара Чиа


СНИМКА: Жерар Пике най-после се похвали с новата половинка в живота си Клара Чиа
Снимка: Getty Images/Guliver

6459 0

Легендата на Барселона и испанския футбол - Жерар Пике, не прекрати кариерата си с каталунците по най-желания начин. Последните сезони на защитника бяха съпътствани от слаби игри и огромна доза критики от феновете на отбора.

Част от причините за отношението на публиката спрямо великия бранител бяха действията му спрямо неговата половинка Шакира, която остави за друга жена. Двамата прекратиха връзката си, но драмата помежду им продължи.

Съвсем наскоро Шакира "избухна" с песен по адрес на бившия си любим и новата му половинка. В нея тя определя разликата между себе си и Клара Чиа от Ролекс до Касио или от Ферари до Туинго.

Отговорът на футболиста обаче, макар и без думи, не закъсня. Той изненада, публикувайки снимка на себе си с Клара в социалните мрежи. Пике не пожела да добави описание към фотото, което говори само по себе си.

Снимката бързо набра популярност, а Пике получи както нова доза критики, така и подкрепа. Публикацията обаче остана далеч от популярността, която песента на Шакира набира. За по-малко от 2 седмици клипът към изпълнението е гледан повече от 205 млн. пъти.

Ето как Шакира разбрала за изневярата на съпруга си

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички