Пике наистина е искал да се събере с Шакира, но певицата отказала


Пике наистина е искал да се събере с Шакира, но певицата отказала

25805 0

"Няма да се върна при теб, дори да плачеш, дори да се молиш", пее Шакира в песента си с Bizarrap, посветена на бившата й половинка - Жерар Пике. И според журналиста Жорди Мартин това е напълно вярно.

Както певицата намекна в Music Sessions 53, а журналистът разказа в предаването "El gordo y la flaca на Univision", цитирайки източници, близки до колумбийката, раздялата на двойката е станала факт през април миналата година. През тези два месеца, докато обявят решението си публично, бившият играч на Барселона се е извинил на Шакира. Показал ѝ е, че иска да се върне при нея. Предложение, което тя отказала, наранена от неговата нелоялност.

"Близки до Шакира ми казаха, че миналия април са прекратили връзката си. Месец по-късно той съжалил и се върнал у дома, но не се получило и двамата решиха да се разделят напълно. Още тогава Клара вече е съществувала", обясни той.

Според Мартин - Шакира вече била простила предишни връзки през 12-те години, през които връзката им продължи, но този път била решена да не му даде друг шанс. "Тя разбра, че Клара Чиа не е просто още една“, добави той.

Фактът, че Шакира е отрязала Пике за примирение, го накарала да заложи на връзката си с Чиа. Тогава той започна да се вижда с нея, включително да присъстват на сватба заедно. Относно слуховете за криза между Пике и Чиа в резултат на песента, която Шакира им посвети, Мартин обясни, че "те са по-влюбени от всякога". Наскоро същият журналист обяви, че Пике е страдал от чувство на малоценност, докато е бил с Шакира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички