Доста неловко: Хора пеят на Клара Чиа подигравките на Шакира, щом я срещнат на улицата


Доста неловко: Хора пеят на Клара Чиа подигравките на Шакира, щом я срещнат на улицата
Снимка: Скрийншот

15498 0

Освен Жерар Пике, и новата му възлюбена Клара Чиа Марти търпи негативи от хита на Шакира, в който певицата си отмъщава за изневярата на своя бивш любим, твърдят две журналистки на "El Periodico".

Според тях, след излизането на песента на Bizarrap и Шакира "Sessions #53", хора не само разпознават сегашната приятелка на бившия футболист, но и ѝ пеят на улицата фрагменти от парчето.

Конкретно, разбира се, става дума за сравненията между нея и Шакира, в които колумбийката определя себе си за "Ферари" и "Ролекс", а замесничката си - за "Рено Туинго" и "Касио". Както и за частта, в която звездата пее: "Името ѝ е на добър човек. Явно не е това, което звучи. Очевидно тя е точно като теб".

Журналистките съобщават, че студентката по PR се опитвала да понесе неловкостта нормално и със стоицизъм, но невинаги успява. Хора от обкръжението на младата рушителка на семейства уверяват, че е имало "неудобни" ситуации и че тя не приема добре публичното разпознаване. А ето за коя част от песента на Шакира се твърди, че е скарала Клара и Пике

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички