Журналист попиля Пике: Страдаше от комплекс за малоценност с Шакира


Журналист попиля Пике: Страдаше от комплекс за малоценност с Шакира
Снимка: Getty Images

4923 0

В последните седмици имената на Шакира и Пике са сред най-обсъжданите заради песента на колумбийската певица, която посвети на бившия футболист. В нея е замесено и името на Клара Чиа - новата жена до Пике. Чиа също се оказа в центъра на внимание не само заради изпълнението, но и заради козметична процедура.

Изглежда, че Чиа е имал козметична операция, за която се твърди, че е платена от бившия защитник на Барселона. Както съобщи испанският журналист Джорди Мартин от "Socialite", Пике плати сметката за първата козметична операция на Клара. Според журналиста операцията е малка корекция на устните.

Джорди Мартин пусна тази информация чрез остро писмо, адресирано до Пике. "Много хора те подкрепят, но аз все още мисля това, което прогнозирах преди 12 години. Тази връзка беше твърде голяма за теб и страдаше от комплекс за малоценност с Шакира. Чувствал си се мъничък до нея", написа Мартин.

"Имаше нужда от 23-годишно момиче, за да ти се смее. Ти си незрял. Шакира няма нужда никой да плаща за нейните козметични корекции", допълва още той. А кое изречение от песента на Шакира е ядосало Клара Чиа - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички