В Испания: Мбапе не само ще играе в Реал Мадрид, но и ще отнеме номера на легенда


В Испания: Мбапе не само ще играе в Реал Мадрид, но и ще отнеме номера на легенда
Снимка: Getty Images

7961 0

Името на Килиан Мбапе продължава да се свързва с трансфер в Реал Мадрид вече почти 2 години. Френският национал и испанският гранд не спират да "флиртуват", а сега от Испания разкриха много интересна подробност за младия нападател и евентуалното му бъдеще на "Бернабеу".

Разкритие за Мбапе

Бившият испански вратар на Севиля и Реал - Франсиско Буйо, заяви в популярното предаване "El Chiringuito", че Мбапе не само ще играе за "лос бланкос", но и ще носи фланелката с №10 на гърба си. Самото предаване анонсира в социалната мрежа "X", че бившият футболист е близък до президента на ПСЖ - Насер Ал-Хелаифи и има голяма вероятност думите му да се окажат истина.

Припомняме, че в момента "десетката", която е доста емблематична за клуба, се носи от Лука Модрич, чийто контракт изтича в края на настоящия сезон (2023/24). Ако думите на Буйо се окажат истина, то това би означавало, че хърватинът няма да продължи кариерата си на "Бернабеу" или пък ще отстъпи своя номер на французина.

Килиан Мбапе съобщи на парижани през лятото, че няма намерение да удължава своя контракт във френската столица. Очакванията са, че той ще си тръгне от "Парк де Пренс", а следващата му дестинация ще бъде именно Реал Мадрид.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Луис Енрике вярва, че може да помогне на Мбапе да спечели "Златната топка".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички